| sağ tuş | |
|
+3büşra*kemer gulcinkolik35 ASLI_CEMRE 7 posters |
sizce kaldırılsınmı | hayır çoq güzel olmush | | 75% | [ 6 ] | bence kaldırılsın | | 25% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 8 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ASLI_CEMRE °•.♥.•°CemRe-Ji[uçan süpRqe-Ji] pRinceSs aDmİN•.
Mesaj Sayısı : 3683 Yaş : 30 Nerden : cemrenin oturduğu yer olan istanbuldan:) °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : mElisam birtek sen varsın dost bildiğim Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: sağ tuş C.tesi Tem. 26, 2008 12:12 pm | |
| arkadaşlar artık resimleri kimse alamicam sağ tuş yasağı koydum şikayetçi olanlar yazzsın eğer çoğunluk şikayetçiyse kaldırıcam | |
|
| |
gulcinkolik35 # ((¯`»¦«´¯)) En Tatlı Moderatör ((¯`»¦«´¯))
Mesaj Sayısı : 408 °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : aşkım gülçinim sarı ördeğim sarışınım seni çok seviyorum Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: sağ tuş C.tesi Tem. 26, 2008 1:34 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3683 Yaş : 30 Nerden : cemrenin oturduğu yer olan istanbuldan:) °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : mElisam birtek sen varsın dost bildiğim Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: sağ tuş C.tesi Tem. 26, 2008 1:36 pm | |
| ben oy vermiyorum admin olduğum için tarafsızzım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: sağ tuş C.tesi Tem. 26, 2008 8:30 pm | |
| süpyy oLmshh ya mükemmeLsn!!nasıL yapdn |
|
| |
| Konu: Geri: sağ tuş Paz Tem. 27, 2008 11:58 am | |
| ben sana msn de anlatırım jnm ayrıca kalkmasın diyen 2 oldu | |
|
| |
büşra*kemer Bizden Sayılan Üye
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 28 Nerden : cemremin gözlerinin derinliklerinden °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : CeMrEmİ
***çOk***
SeViYoRuM
En***
bÜyÜk***
CeMrE***
PeLiN***
hAnDe***
OğUzHaN***
aYbEn***FaN Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: sağ tuş Perş. Ağus. 07, 2008 12:56 pm | |
| bence de kalkmasın böylesi daha iyi | |
|
| |
| Konu: Geri: sağ tuş Cuma Ağus. 08, 2008 4:25 pm | |
| herkes istediğine göre kalkması zor | |
|
| |
sevilay_gülçin10 ban
Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 26 °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : http://y-g-c-egrubhepsifan.forummum.com/forum.htm
hepsiciler ve hepsiyi sevenler için... Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: sağ tuş Cuma Ağus. 08, 2008 7:59 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sağ tuş C.tesi Ağus. 16, 2008 6:08 pm | |
| arkadaşlar 1 kişi kalksın demiiiiiiiiiiiiiiiş insan gibi soleyen açıklasın kalsın diyeni banlamam ya | |
|
| |
aygül_hepsi Bizden Sayılan Üye
Mesaj Sayısı : 196 Yaş : 28 °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : YaSeMiN SeNi çOoK SeViYoRuMmM Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: sağ tuş C.tesi Ağus. 16, 2008 8:27 pm | |
| bence de kalkmasın böylesi daha iyi | |
|
| |
| Konu: Geri: sağ tuş C.tesi Ağus. 16, 2008 8:47 pm | |
| | |
|
| |
aygül_hepsi Bizden Sayılan Üye
Mesaj Sayısı : 196 Yaş : 28 °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : YaSeMiN SeNi çOoK SeViYoRuMmM Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: sağ tuş Paz Ağus. 17, 2008 11:41 am | |
| | |
|
| |
berker_eren ღ°•.♥.•°ღısınan üye ღ°•ღ
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 26 °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : Selam, bu site süpermiş. Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: sağ tuş Ptsi Ağus. 25, 2008 2:24 pm | |
| Ben kalkması için oy verdim. Çünkü çok güzel resimler var. İnsanın canı almak istiyor. | |
|
| |
~|-DiLoSh-|~ ღ°•.♥.•°ღbizden alışmış üye ღ°•+
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 28 Nerden : Erenin yanından uyazdan °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : £rén SéNi Ch0kk SévioRum Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: sağ tuş Çarş. Ağus. 27, 2008 7:44 am | |
| - gulcinkolik35 demiş ki:
- çok güzel olmuş bence
| |
|
| |
| sağ tuş | |
|