| üstteki nicki cümle içinde kullanın | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ASLI_CEMRE °•.♥.•°CemRe-Ji[uçan süpRqe-Ji] pRinceSs aDmİN•.
Mesaj Sayısı : 3683 Yaş : 30 Nerden : cemrenin oturduğu yer olan istanbuldan:) °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : mElisam birtek sen varsın dost bildiğim Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: üstteki nicki cümle içinde kullanın C.tesi Ağus. 02, 2008 6:27 pm | |
| | |
|
| |
GAMZE_HEPSİ ღ°•.♥.•°£n GüZéL Co AdMiNღ°•.♥.
Mesaj Sayısı : 434 Yaş : 25 Nerden : istanbul °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : yasemine bayılıyorumnmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmm Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Paz Ağus. 03, 2008 3:08 pm | |
| cemreyi bir sitede gördüm adı da ASLI_CEMRE'İdi. ikinci kurban da benim | |
|
| |
büşra*kemer Bizden Sayılan Üye
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 28 Nerden : cemremin gözlerinin derinliklerinden °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : CeMrEmİ
***çOk***
SeViYoRuM
En***
bÜyÜk***
CeMrE***
PeLiN***
hAnDe***
OğUzHaN***
aYbEn***FaN Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Perş. Ağus. 07, 2008 4:23 pm | |
| GAMZE_HEPSİ adlı üye bu sitede modmuş | |
|
| |
gulcinkolik35 # ((¯`»¦«´¯)) En Tatlı Moderatör ((¯`»¦«´¯))
Mesaj Sayısı : 408 °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : aşkım gülçinim sarı ördeğim sarışınım seni çok seviyorum Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Perş. Ağus. 07, 2008 6:58 pm | |
| büşra*kemer bizden sayılan üye olmuş | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 28 Nerden : cemremin gözlerinin derinliklerinden °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : CeMrEmİ
***çOk***
SeViYoRuM
En***
bÜyÜk***
CeMrE***
PeLiN***
hAnDe***
OğUzHaN***
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Perş. Ağus. 07, 2008 8:35 pm | |
| gulcinkolik35 adlı üyeyi çok sevdim ya | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 408 °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : aşkım gülçinim sarı ördeğim sarışınım seni çok seviyorum Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Perş. Ağus. 07, 2008 10:37 pm | |
| benim büşra*kemere kanım kaynadı | |
|
| |
***çOk***
SeViYoRuM
En***
bÜyÜk***
CeMrE***
PeLiN***
hAnDe***
OğUzHaN***
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Cuma Ağus. 08, 2008 2:10 pm | |
| gulcinkolik35 çok iyi bir kız dimi | |
|
| |
sevilay_gülçin10 ban
Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 26 °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : http://y-g-c-egrubhepsifan.forummum.com/forum.htm
hepsiciler ve hepsiyi sevenler için... Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Cuma Ağus. 08, 2008 2:34 pm | |
| | |
|
| |
***çOk***
SeViYoRuM
En***
bÜyÜk***
CeMrE***
PeLiN***
hAnDe***
OğUzHaN***
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın C.tesi Ağus. 09, 2008 12:30 pm | |
| sevilay_gülçin10 118 msjlıymış | |
|
| |
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Ptsi Ağus. 11, 2008 3:07 pm | |
| büşa*kemer cemreci mod olmuş | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3683 Yaş : 30 Nerden : cemrenin oturduğu yer olan istanbuldan:) °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : mElisam birtek sen varsın dost bildiğim Kayıt tarihi : 23/05/08
| |
| |
***çOk***
SeViYoRuM
En***
bÜyÜk***
CeMrE***
PeLiN***
hAnDe***
OğUzHaN***
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Perş. Ağus. 14, 2008 10:31 am | |
| ASLI_CEMRE çok deneyimli birisi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Perş. Ağus. 14, 2008 11:49 am | |
| büşra*kemer bu sitede cemreci modmuşş |
|
| |
GulcinSiz_AsLa # ((¯`»¦«´¯)) En Tatlı Moderatör ((¯`»¦«´¯))
Mesaj Sayısı : 137 °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : buRası senin böLqén..!
bni bırakın sz nasılsızxD Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Paz Ekim 19, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Paz Ekim 19, 2008 3:39 pm | |
| GulcinSiz_AsLa sitenin yeni modu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 137 °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : buRası senin böLqén..!
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Paz Ekim 19, 2008 3:45 pm | |
| ASLI_CEMRE steinin en çok sefilen üesi | |
|
| |
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Paz Ekim 19, 2008 3:46 pm | |
| üyesi değil admini :D:D:D:D:D:D:D: :D: GulcinSiz_AsLa ben seven üye sanırım | |
|
| |
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın Paz Ekim 19, 2008 3:47 pm | |
| hemde çok ASLI_CEMRE çok sefilen ve sayılan bir admin | |
|
| |
GAMZE_HEPSİ ღ°•.♥.•°£n GüZéL Co AdMiNღ°•.♥.
Mesaj Sayısı : 434 Yaş : 25 Nerden : istanbul °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : yasemine bayılıyorumnmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmm Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: üstteki nicki cümle içinde kullanın C.tesi Tem. 18, 2009 11:15 am | |
|
En son GAMZE_HEPSİ tarafından C.tesi Tem. 18, 2009 11:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| üstteki nicki cümle içinde kullanın | |
|