| adını kendınız koyun:D | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: adını kendınız koyun:D C.tesi Haz. 14, 2008 11:10 am | |
| bu oyun karanlıkta oynanır.1 kışı ebe olmak uzere dışarıda bekleyecek.dığer oyuncular odanın ıçerısınde kendılerıne ayarladıkları yerde saklanacaklar.(oda karanlık olmak şartıyla)daha sonra ışığı kapatıp dışarıda kı ebeyı ıçerıye alıp oyunu başlatabılırsınız.ebe odanın ıçerısınde dolaşıp sıze yaklaştığı zaman bulunduğunuz yerden çıkıp ebeyı korkutabılırsınız.eğer ebe bırınızı bulursa bulunan kışı ebe olacaktır oyun bole devam eder |
|
| |
ASLI_CEMRE °•.♥.•°CemRe-Ji[uçan süpRqe-Ji] pRinceSs aDmİN•.
Mesaj Sayısı : 3683 Yaş : 30 Nerden : cemrenin oturduğu yer olan istanbuldan:) °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : mElisam birtek sen varsın dost bildiğim Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D C.tesi Haz. 14, 2008 11:11 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D C.tesi Haz. 21, 2008 6:45 pm | |
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3683 Yaş : 30 Nerden : cemrenin oturduğu yer olan istanbuldan:) °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : mElisam birtek sen varsın dost bildiğim Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D C.tesi Haz. 21, 2008 8:13 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D Paz Haz. 22, 2008 1:35 pm | |
| daha denemedım ama bencede guzel bır oyuna benzıo |
|
| |
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D Salı Haz. 24, 2008 12:13 pm | |
| ben denedim çok eğlenceli | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D Salı Haz. 24, 2008 4:24 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D Salı Haz. 24, 2008 4:36 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D Salı Tem. 01, 2008 7:30 pm | |
| |
|
| |
büşra*kemer Bizden Sayılan Üye
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 28 Nerden : cemremin gözlerinin derinliklerinden °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : CeMrEmİ
***çOk***
SeViYoRuM
En***
bÜyÜk***
CeMrE***
PeLiN***
hAnDe***
OğUzHaN***
aYbEn***FaN Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D Perş. Ağus. 07, 2008 4:09 pm | |
| saol canım körebe diyolar buna | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D Ptsi Ağus. 11, 2008 6:38 pm | |
| saol cnm eğlenceliye benziyo |
|
| |
sevilay_gülçin10 ban
Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 26 °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : http://y-g-c-egrubhepsifan.forummum.com/forum.htm
hepsiciler ve hepsiyi sevenler için... Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D Çarş. Ağus. 13, 2008 4:10 pm | |
| | |
|
| |
gulcinkolik35 # ((¯`»¦«´¯)) En Tatlı Moderatör ((¯`»¦«´¯))
Mesaj Sayısı : 408 °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : aşkım gülçinim sarı ördeğim sarışınım seni çok seviyorum Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D Çarş. Ağus. 13, 2008 4:24 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D Perş. Ağus. 14, 2008 12:05 pm | |
| |
|
| |
GÜLÇİN-Jİ ღ°•.♥.•°ღgüzel üye ღ°•ღ°R
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 25 Nerden : BrSa °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Favorim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : Çqla qlçn En ByK GlçN AŞqU Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D Paz Eyl. 07, 2008 3:37 pm | |
| güzel bir oyun teşekkürler tatlım | |
|
| |
cemrecirem °•.♥.•°CemRe-Ji[uçan süpRqe-Ji] pRinceSs aDmİN•.
Mesaj Sayısı : 46 Nerden : cemremin ve köpeğimin kalbinin en temiz yerinden.. °•.♥Ruh Halim°•.♥ : ♥.•°Paylaşım Gücü°•.♥ * : : ♥.•°Cinsiyet°•.♥ * : : ♥.•°Özel Bölüm°•.♥ * : : Cemroşumu ve köpeğimi çok seviyorum. Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: adını kendınız koyun:D Perş. Ara. 11, 2008 8:59 pm | |
| saoL cnm ama kaRanLq denemedim buNn ichn | |
|
| |
| adını kendınız koyun:D | |
|